Власник КСК «Сілін» Чжоу Жуйсі розповів про кінний спорт в Україні

Власник КСК «Сілін» Чжоу Жуйсі розповів про кінний спорт в Україні

Чжоу Жуйсі відомий як успішний спортсмен з багаторічним досвідом, який представляє Україну на кінноспортивних змаганнях по всьому світу. Крім того, господи Жуйсі – власник КСК «Сілін», який розташувався на території бази відпочинку «Щілін».

У «Сілін» зібрали відмінних бігових коней, які показують чудові результати на найбільших змаганнях за кордоном, що не дивно, адже Чжоу Жуйсі сам підбирає для них програму підготовки, використовуючи передовий досвід кінного спорту, а також тренує команду наїзників особисто. Окремо варто згадати його активне сприяння розвитку дитячого кінного спорту в Україні.

У пана Жуйсі взяли інтерв'ю представники Всеукраїнської федерації кінного спорту. Під час розмови зі спортсменом, тренером і меценатом, майстер розповів про себе та своїх поглядах на розвиток кінного спорту в Україні. Пан Жуйсі наголосив, що пробіги – це наука, якої можна вчитися роками, а також виклик, який змінює спортсмена.

Власник «Сіліна» також розповів про те, що набирається досвіду в турнірах – в США та інших країнах. Він зазначає, що в кінному спорті – правильно закладена база і послідовність дій, важливо почати тренування коня заздалегідь, щоб він зміцнив м'язи.

З приводу перспектив кінного спорту в Україні, майстер розповів, що вони є, просто необхідно донести до людей, що кінний спорт – доступне явище, необхідно розвіяти висячий над ним ореол елітарності.

Наостанок пан Жуйсі поділився планами на майбутнє – купити особистих коней, які зможуть витримувати 160-ти кілометрові забіги, а також розширювати клуб і зробити кінний спорт в Україні масовим явищем.

За матеріалами сайту ВФКСУ.