Правильна постава під час верхової їзди

Правильна постава під час верхової їзди

База відпочинку під Києвом «Щілін» запрошує зайнятися кінним спортом.

Для того, щоб правильно їздити верхи на коні, необхідно тримати поставу, тобто рівновагу, поставу і входження в ритм руху коня. Це – основа правильної їзди, до того ж, бездоганна постава на коні виглядає напрочуд гарно. У нашому спортивному клубі ви зможете покататися на конях під Києвом під наглядом досвідчених інструкторів, які навчать вас азам і деталям верхової їзди.

Незважаючи на те, що правильна кінська постава традиційно складається з трьох елементів (рівновага, розслабленість в сідлі, почуття ритму руху коня), яких варто дотримуватися, кожен наїзник сам вибирає собі стиль сидіння, тому намагатися скопіювати ідеальну посадку не варто. Краще «брати на озброєння» традиційні постулати, але при цьому виробити саме ту поставу, яка буде вам зручна. У цьому вам допоможуть наші кваліфіковані інструктори, для яких насамперед важливо, щоб учень освоїв їзду на коні.

У правильній посадці відбивається як контакт з конем, так і впевненість вершника, тільки в такому випадку він зможе тримати рівновагу і отримувати задоволення від їзди. База відпочинку і зеленого туризму «щілинний» пропонує заняття кінним спортом на природі – це благородне і красиве захоплення не залишить вас байдужим.